De realisatie van jouw wens

Heb je een wens en ben je op zoek naar iemand die dit kan realiseren? Ik kijk graag met je mee. Samen kunnen we het idee verder uitwerken wat ik vervolgens kan realiseren. Misschien is jouw idee al heel specifiek en kunnen we ons gesprek gedetailleerd inzetten waarbij materiaalkeuze, formaat en sokkel bijvoorbeeld aan bod komen. Ben je nog in een eerdere fase, dan denk ik graag met je mee en kan ik je helpen door verschillende mogelijkheden voor te stellen. Er is van alles mogelijk! Ik hoor graag van je.

Urn ‘Väinämöinen’

Een half jaar geleden kreeg ik een bijzondere opdracht. Het begon allemaal met de vraag of ik ervaring had met maken van een urn. Op dat moment was dat nieuw voor mij, maar het was ook zeker iets waar ik voor open stond. De opdracht bestond uit het maken van een urn voor de overleden man van mijn klant. We ontmoette elkaar, een warme ontmoeting. Ze vertelde me verhalen over haar man waarna ik haar vroeg om een steen uit te kiezen. Ze koos voor een blauwe Albast. Dit raakte me omdat Albast vanuit de Egyptische oudheid een bijzondere betekenis heeft.

Er werd geloofd dat wanneer men met de Albast steen begraven werd de zonnegod hun ziel naar het licht zou brengen.

Haar man was liefhebber van de Scandinavische Mythologie en zo ook de Noorse God Väinämöinen. Ik zag meteen dat er in de steen gezicht verborgen zat. Het was een inspirerend en bijzonder proces om de wens van mijn klant werkelijkheid te maken. Uiteindelijk werd Vainamoinen zichtbaar en kreeg hij een bijzondere plek in het huis van mijn klant.

Urn ‘Vainamoinen’

Een half jaar geleden kreeg ik een bijzondere opdracht. Het begon allemaal met de vraag of ik ervaring had met maken van een urn. Op dat moment was dat nieuw voor mij, maar het was ook zeker iets waar ik voor open stond. De opdracht bestond uit het maken van een urn voor de overleden man van mijn klant. We ontmoette elkaar, een warme ontmoeting. Ze vertelde me verhalen over haar man waarna ik haar vroeg om een steen uit te kiezen. Ze koos voor een blauwe Albast. Dit raakte me omdat Albast vanuit de Egyptische oudheid een bijzondere betekenis heeft.

Er werd geloofd dat wanneer men met de Albast steen begraven werd de zonnegod hun ziel naar het licht zou brengen.

Haar man was liefhebber van de Scandinavische Mythologie en zo ook de Noorse God Vainamoinen. Ik zag meteen dat er in de steen gezicht verborgen zat. Het was een inspirerend en bijzonder proces om de wens van mijn klant werkelijkheid te maken. Uiteindelijk werd Vainamoinen zichtbaar en kreeg hij een bijzondere plek in het huis van mijn klant.