Focus a Locus

22 en 23 april 2023 12:00 tot 17:00

Kunst in de wijk,  Vredenburg

Zondag 23 april 12:00 tot 14:00
korte workshop met speksteen voor jong en en oud.

€ 15,-

 

Workshop

vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 Mei 10.00 uur tot 17.00 uur
bij mij thuis
€280,- voor drie dagen inclusief lunch, koffie, thee e.d.
Exclusief de steen
 €110,-  voor 1 dag inclusief lunch, koffie, thee e.d
 

Kunst op schouw

10 t/m 18 Juni 2023

Atelier Gina, Noordwelle

 

 
 

 

 

Doorlopende cursus

Elke vrijdag ochtend 10.00 – 13.00
Arnhem
max. 3 deelnemers
€ 30,- per les, betalingen per maand

Wil je graag meer leren over het vak, de verschillende materialen en technieken? Tijdens de vrijdagochtend cursus komt dit allemaal aan bod. 

Ik begeleid jou in deze verschillende mogelijkheden en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Het is een organisch proces waarin jouw wensen en doelen centraal staan. Deze cursus is geschikt voor gevorderden en beginners omdat het een persoonlijk en individueel traject betreft. Vanaf maart 2021 starten de vrijdag ochtend cursussen weer. De precieze datum volgt nog.

Vanaf maart 2021 starten de vrijdag ochtend cursussen weer. Schrijf je je nu vast in, dan word je op de hoogte gehouden van data en start-momenten.

Meerdaagse workshop

3 dagen, 10.00 – 17.00
Arnhem
max. 6 deelnemers
€ 280,-

In 3 dagen maak je zelf een kunstwerk in een steensoort naar keuze. Ik vind het belangrijk dat iedereen zelf een steen kiest omdat elke steen een andere vorm, kleur en gevoel heeft. 

Bij aanvang van de cursus worden de stenen gekozen en apart betaald. De prijs wordt berekend per kilo. De steen die wordt gekozen bepaalt welke werkwijze passend is en wat de mogelijkheden zijn. Hierin begeleid ik je en zorg ik dat je zelf aan de slag kunt. In 3 dagen cursus lukt het altijd om tot een bijzonder eindresultaat te komen en we sluiten daarom ook altijd af met een mini expositie. Alle cursisten exposeren het werk voor de groep en dit moment zal ik ook gebruiken om constructief feedback te geven. We sluiten af met een gezamenlijke borrel alvorens ieder zijn kunstwerk mee naar huis neemt.

Vanaf maart 2021 starten de meerdaagse workshops weer. Schrijf je je nu vast in, dan word je op de hoogte gehouden van data en start-momenten.

Groepsuitjes

dagdeel of hele dag, seizoen: april – oktober
Arnhem
max. 10 deelnemers, min. 4 deelnemers
prijs in overleg

In een dag of dagdeel maak je gezellig samen individuele werken in speksteen. Een bijzondere activiteit voor een (kinder)verjaardag, bedrijfsuitje of vriendinnenmiddag bijvoorbeeld. 

Er is altijd koffie, thee en wat lekkers om even te pauzeren. Voor een dag-workshop zijn er ook uitgebreidere lunch mogelijkheden. We werken tijdens deze workshop meestal met speksteen omdat deze steen het makkelijkst en snelst te bewerken is. Er is altijd ruimte voor andere ideeën en vragen! Geef bij je inschrijving aan wat je graag zou willen.